Tijd om de digitale technologie te benutten

Voor wie?

Voor kleine en middelgrote ondernemingen
Voor verenigingen

Wat doen we?

Onze uiteindelijke bedoeling is een beter presterend bedrijf dat kan meegaan met de laatste digitale technologieën.

Het enige dat niet verandert, is de verandering zelf. Dus moeten we ofwel meeveranderen, ofwel proberen om in de veranderende omgeving van het bedrijfsleven in te halen met verouderde middelen.

Hoe doen we?

Er zijn 5 stappen die we volgen om tot een optimale resultaat te komen:

Eerste stap: stand van zaken

We analyseren jullie huidige werkstroom zeer grondig. We noteren wie, wat doet, hoelang het duurt, hoe het verloopt, op welke manier er gewerkt wordt; van details tot grote afbeelding wordt het hele proces op papier gezet. Dit is enerzijds belangrijk om te begrijpen waar we staan, anderzijds is het ook belangrijk om na dit proces te kunnen vergelijken hoe beter we presteren t.o.v. ons uitgangspunt.

Tweede stap: wensen en verwachtingen

Na de huidige stand van zaken grondig te analyseren willen we ook graag onderzoeken wat u en uw collega’s wensen en verwachten. Waar een wil is, is een weg.

Een duidelijke, afgebakende doelstelling is daarom van primair belang. Hier zullen we samen bespreken welke doelen, op welke termijn haalbaar zouden zijn.

De beoogde resultaten zullen op papier gezet worden om in te schatten hoe succesvol het hele proces geweest is. Op basis van de gegevens van de eerste twee stappen zullen we verder gaan met de derde stap. 

Derde stap: strategische planning

We weten ondertussen waar we staan en waar we naartoe willen. 

In deze stap maken we een strategisch plan op maat over hoe je je bedrijf/vereniging kan boosten. Het resultaat is echter iets meer dan enkel advies: we denken multidisciplinair en multidimensionaal. Aan de hand daarvan bekomen we een veelvoudige planning, die zeer gedetailleerd is zodat je rechtstreeks aan de slag kan gaan met de implementatie hiervan. Gedurende dit proces werken we ook samen om je strategisch plan zo goed mogelijk aan te passen aan jouw eventuele verwachtingen en wensen. 

Vierde stap: planning vaststellen

Op dit punt zitten we samen en bespreken we de details van dit strategisch plan om je transformatie naar een betere organisatie te vervolledigen. 

Vijfde stap: implementatie/opvolgen/verbeteren

Deze stap verwijst naar het proces waar dit strategisch plan waargemaakt wordt. Implementatie is zeer afhankelijk van de planning zelf en kan het ofwel door ons, ofwel door een derde, ofwel door uzelf gebeuren. Hoe het ook waargemaakt wordt, is het cruciaal om het hele proces zo goed mogelijk op te volgen om ervoor te zorgen dat (1) alles voortgaat zoals gepland (effectiviteit) en (2) de planning de gewenste resultaten belooft (efficiëntie).

Resultaat

Op het einde van het hele proces vergelijken we de cijfers en zien we hoe ver we geraakt zijn en welke doelen we gehaald hebben. Dit is echter niet het einde van de verandering maar wél het begin… Onze bedoeling is een lange termijn relatie met al onze klanten en zullen we met u altijd in contact blijven voor toekomstige opportuniteiten en kansen die iets voor u betekenen.

Wat moet u doen?

Contacteer ons via het contactformulier of stuur vandaag een whatsapp berichtje met een korte beschrijving van je wens. 

We antwoorden vandaag nog. Al onze medewerkers helpen u graag verder bij een eerste gratis evaluatiegesprek.